Gratis waardebon van €20,-


20e editie Needle Art Tattoo Conventie!!!


Om dit te vieren krijgt iedereen die zijn/haar entreebewijs aan de kassa koopt direct een waardebon van €20,- te besteden bij één van de aangesloten studio's van de IQ Tattoo Group.

Laat je een tattoo zetten bij een van de IQ Tattoo studio's is de entreeprijs dus eigenlijk helemaal gratis! Deze actie geld ook op beide conventie dagen op basis van beschikbaarheid.Deze actie is uitsluitend geldig op de reguliere entreeprijzen aan de deur en geld niet op tickets aangeschaft in de voorverkoop. Op zowel zaterdag als zondag krijgen de eerste 500 bezoekers een kortingsbon. Er wordt maximaal 1 kortingsbon per entreebewijs uitgegeven. Slechts 1 kortingsbon per persoon in te wisselen. De kortingsbon heeft een geldigheidsduur van 6 maanden en is niet in te wisselen voor contanten. Kijk voor deelnemende studio's op www.iqtattoo.nl Niet geldig in combinatie met andere acties. Op alle producten, leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van Infinitum Qualitas holding B.V. van toepassing. Maximaal 1000 bonnen per evenement uitgegeven.


Discount flyers

Met deze speciale korting flyers krijg je een korting van 50% op de reguliere entreeprijs!

Je vind deze flyers in diverse uitgaansgelegenheden en bijvoorbeeld musea, kapsalons & hotels in de volgende steden;
Breda, Den Bosch, Dordrecht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Neem de flyer mee naar het evenement, lever hem in bij de kassa en ontvang direct korting op de entreeprijs!


Deze actie is uitsluitend geldig op de reguliere entreeprijzen aan de deur en geld niet op tickets aangeschaft in de voorverkoop. Slechts 1 flyer per persoon/per dag toegestaan. Niet geldig in combinatie met andere acties. Op alle producten, leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van Infinitum Qualitas holding B.V. van toepassing.


Voorverkoop tickets


Voorverkoop tickets zijn gemakkelijk online te bestellen!
Klik hier voor de presale ticket pagina.

Single Day tickets

€11,- presale
€20,- at the door

Weekend tickets

€19,50 presale
€35,- at the door

VIP tickets (presale only)

€37,50 Friday + BBQ party
€65,- Weekend + BBQ party