geschiedenisLangstlopende Tattoo Conventie van Nederland...


De Needle Art Tattoo conventie is ooit begonnen als een klein ééndaags evenement met slechts 15 deelnemende tattoo artiesten in nachtcafé 'De Graanbeurs' op de Harley-dag van 1998 in Breda...

Tegenwoordig is deze conventie niet alleen de langstlopende van Nederland, het is ook nog eens uitgegroeid tot een evenement van wereld formaat dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

Door de ruim 225 Internationaal bekende tattoo artiesten, diverse shows & entertainment en natuurlijk de tattoo wedstrijden in diverse categorieën wordt deze conventie door zowel de artiesten als de bezoekers van harte aanbevolen.


Organisatie en planning...

Ieder jaar weer streeft de organisatie ernaar Internationale grootheden naar de conventie te halen om hun talent met iedereen te delen. Uiteraard worden, buiten de wereldberoemde artiesten die op dit evenement aan het werk zijn, ook aankomende talenten in de tattoo scene zeker niet vergeten.

Het plannen en organiseren van een evenement van dit formaat neemt vanzelfsprekend enorm veel tijd in beslag. Vanaf de 2019 editie zal de organisatie overgenomen worden door de IQ Tattoo Group.
Jan Heijboer, oprichter en bedenker van het evenement, zal zoals vanouds bijstaan in het organiseren van de conventie om er op deze manier voor zorgen dat het weer een onvergetelijke show wordt.


Kortom...

De Needle Art Tattoo conventie is de perfecte plek om ideeën op te doen en te delen, verschillende stijlen van werk te ontdekken en vergelijken en vooral een gezellig en kleurrijk weekend te beleven!